Київ. 25 вересня. УНІАН. Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов запевняє, що жодний «мажор», який скоїв правопорушення, не уникне відповідальності. Про це він заявив під час «гарячої лінії» в редакції газети «Комсомольская правда в Украине» 23 вересня.

«Я хочу вас запевнити, що жодний «мажор», поки я буду міністром, не буде помилуваний… Повірте, те, що залежить від мене, – будь-який «мажор» чи «немажор», має відповідати у залі суду», - сказав А.Могильов.

Водночас він запевнив, що співробітники міліції, зокрема ДАІ, не роблять винятків ні для кого за порушення правил дорожнього руху, зокрема, і для депутатів.

Відео дня

«Я навіть заохочу співробітника, який оштрафує депутата», - запевнив міністр.

«На жаль, протягом багатьох років у нас склався стереотип, що краще їх не чіпати. Але ми усім співробітникам ДАІ говоримо, що «крутих» номерів немає, немає «козирних» або «мажорних» - зупинці підлягає будь-якій автомобіль з будь-якими номерами», - сказав А.Могильов.

На уточнююче запитання про те, чи повинен співробітник ДАІ зупиняти автомобіль з номером ВР, міністр відповів: «Так точно. Більше того, якщо він (інспектор ДАІ) таке зробить, я його ще і заохочу».