Ексцентричний Дональд Трамп неодноразово потрапляв у курйозні ситуації. Фірмові рукостискання, скуйовджене волосся, симпатія до президента Франції Емануеля Макрона. Пропонуємо згадати найкумедніші моменти з життя іменинника.

Зокрема, лідер США вирізняється своєю манерою довго та інтенсивно потискати руку своєму співрозмовнику. При цьому Трамп ще й полюбляє притягнути людину до себе.

Також відомими на весь світ стали подружні взаємини на публіці Дональда Трампа та першої леді Меланії. Часто-густо дружина американського президента відштовхувала його, коли він намагався взяти її за руку або демонстративно відмахувалася від неї чи просто не дозволяла чоловікові тримати її за руку.

Читайте такожФото Трампа та Меркель на саміті G7 стало мемом

А от з приводу своєї знаменитої зачіски Дональд Трамп не комплексує. Одного разу він навіть дозволив ведучому відомого американського шоу "The tonight show" Джиммі Феллону скуйовдити волосся просто в ефірі програми. Крім того, у мережі стало популярним відео, як президент США підіймається по трапу на літак, а вітер куйовдить його пишну шевелюру.

Ну і з останнього - під час візиту президента Франції Еммануеля Макрона до США Дональд Трамп дуже тепло його зустрічав. ЗМІ зафіксували численні обійми та поцілунки лідерів двох країн. Також американський президент буквально здував пилинки з французького колеги та зізнався, що Макрон йому дуже подобається. Про незвичайну дружбу Трампа та Макрона створено безліч фотожаб та вірусних відео.

Читайте такожРука Трампа побіліла від рукостискання Макрона - Telegraph