Існування «Зони 51» влада США визнала тільки у 2013 році / Flickr/maxime raynal

Понад 400 тисяч користувачів соціальної мережі Facebook приєдналися до жартівливого заходу «Штурмуємо «Зону 51». Вони не зможуть зупинити нас усіх», яке нібито повинно пройти 20 вересня 2019 року.

Організатором акції виступило спільнота Shitposting cuz im in shambles.

Читайте такожВсе-таки рептилоїди: професор Оксфорда заявив, що іншопланетяни вже серед людей

Відео дня

Організатори зустрічі пропонують зібратися 20 вересня 2019 року в туристичній точці неподалік від передбачуваного місця розташування «Зони 51» і дружно побігти до неї в надії «побачити інопланетян». Але те, що починалося як жарт, раптово вийшло з-під контролю.

Варто відзначити, що «Зона 51» - засекречена база військових США. У масовій культурі вона сприймається як місце, де проводяться випробування інопланетних кораблів і зберігаються тіла прибульців. У зв'язку з цим «Зона 51» привертає багато уваги як серед прихильників конспірологічних теорій, так і серед любителів.

Існування «Зони 51» влада США визнала тільки у 2013 році, хоча до цього часу військова база часто згадувалася у різних фільмах та серіалах. Інтерес людей до цього місця не згасає і досі. Щоб розкрити всі таємниці «Зони 51».

За словами авторів пранка, якщо зустріч буде масовою, вони отримають більше шансів, що хоч хтось з натовпу виживе і зможе розкрити світові таємниці секретної військової бази.

Як повідомляв УНІАН, американський військовий льотчик розповів про зустрічі з НЛО. Пілот Військово-морських сил США спостерігав НЛО не тільки на батьківщині, але і під час польотів над акваторією Середземного моря.