Блогер відтворив "гру в кальмара" / скріншот

Знаменитий американський блогер MrBeast (справжнє ім'я – Джеймс Дональдсон) відтворив популярний південнокорейський серіал Netflix "Гра у кальмара" у реальному житті. За його словами, він витратив на це 3,5 мільйона доларів.

Ролик з реконструкцією випробувань опублікований на YouTube-каналі блогера.

Всього в грі взяли участь 456 людей, незнайомих один з одним.

У ній були відтворені декорації та всі випробування (зі змінами – гравцям ніщо не загрожувало: постріли замінили вибуховими пакетами, падіння в прірву стали безпечними завдяки поролону, а ножі були пластиковими).

Читайте такожВечірка у стилі "Гри у кальмара" закінчилася кривава бійнею: загинули людиГрошовий приз призначили менше – переможцю вручили 456 тисяч доларів. Також деякі учасники випробувань змогли отримати до $10 тисяч.

Нагадаємо, як днями жителя КНДР засудили до розстрілу після того, як він незаконно завіз в країну серіал Netflix "Гра у кальмара".

"Гра у кальмара": що відомо про серіал

Південнокорейський веб-серіал в жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера і драми. У першому сезоні 9 серій.

Сюжет. Персонажі серіалу, зіткнувшись з фінансовими труднощами, відправляються на острів і беруть участь в жорстоких дитячих іграх. Щоб виграти приз у розмірі 45 мільйонів доларів, вони повинні пройти шість раундів. Всі Переможені гинуть.

Вас також можуть зацікавити новини