Кейт Міддлтон називає Вільяма "лисим"/ колаж УНІАН, фото REUTERS

Принц Вільям та Кейт Міддлтон одружилися у 2011 році, і з того часу їхні стосунки багатьох надихають, а кожен вчинок, слова і вихід в люди із зацікавленням обговорюють. І це не дивно, адже пара не приховує свої ніжні почуття і світиться щастям.

Як пише видання Mirror, за зачиненими дверима Кейт та Вільям все ще палко закохані одне в одного. І як у більшості пар, вони мають одне для одного милі прізвиська.

Зокрема, якщо вірити написаному в новій книжці Тома Квінна "Позолочена молодість: інтимна історія дорослішання в королівській родині", яка розповідає історію королівської родини через інтерв’ю з персоналом палацу та інсайдерами, Вільям поза публікою дуже мило звертається до своєї дружини.

Відео дня

Кажуть, що принц іноді називає Кейт "Бебікінс". А принцеса Уельська називає свого принца "малюком". Але це ще не все. В книжці пишуть, що Кейт Міддлтон інколи називає Вільяма "лисим". А на виставці квітів у Челсі у 2016 році люди випадково почули, як Кейт та Вільям називали одне одного словами "кохана" і "малюк".

Королівська сім'я – цікаві факти

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв про те, як Кейт Міддлтон вдається залишатися у формі та здоровою. Виявляється, принцеса дотримується дієти з фруктами та овочами у раціоні, а також підтримує постійний режим тренувань.

Зараз Кейт Міддлтон має титул принцеси Уельської. Його вона отримала після смерті королеви Єлизавети II 8 вересня 2022 року, коли її свекор став королем.

Кейт Міддлтон і принц Вільям уперше зустрілися в 2002 році, коли Кейт вчилася в університеті. Тоді вона вийшла на подіум в рамках університетського модного шоу в ролі моделі.

Тоді зав’язалися їхні романтичні стосунки, вони почали разом знімати будинок. Протягом студентських канікул принц Вільям і Кейт кілька разів подорожували разом, а 2003 року дівчина була з-поміж невеликої кількості близьких друзів, запрошених на двадцять перший день народження принца.

Вас також можуть зацікавити новини: