Кілмер згадав безліч випадків, коли люди привозили йому машини, а страхові компанії відмовлялися платити за ремонт / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Популярний автомобільний експерт Скотті Кілмер застеріг водіїв ніколи не купувати страховку на старий автомобіль.

55-річний механік часто публікує короткі відео на своїх акаунтах YouTube та TikTok, щоб допомогти водіям заощадити гроші та уникнути проблем на дорогах, пише Daily Express.

В одному зі своїх останніх відео Скотті попереджає глядачів, які розглядають можливість придбання вживаного автомобіля, що придбання страховки може бути марною тратою грошей.

Відео дня

"Загалом, я не фанат, тому що все, що вони представляють, - це страхові поліси, і вгадайте, хто вирішує, чи отримаєте ви виправлення безкоштовно чи ні? Страхова компанія. Я заробляю на життя ремонтом автомобілів. Я можу згадати безліч випадків, коли люди привозили мені машини, а страхові компанії відмовлялися платити за ремонт", - пояснив він.

Хоча багато водіїв можуть почувати себе краще, знаючи, що їх новий автомобіль захищений у разі поломки, Скотті зазначив, що автомобілісти не повинні покладатися на ці гарантії, якщо щось піде не так.

У відео він заявляє, що багато страхових полісів коштуватимуть дорожче, ніж плата за усунення більшості проблем, залишаючи водіїв без коштів.

Скотті пояснив, що для того, щоб оцінити, чи покриває страховка ремонт, часто юристу доводиться поговорити з механіком, який ремонтує автомобіль.

Він додав: "Зараз адвокати пишуть страхові поліси, але машини ремонтують механіки, і щоб зрозуміти, що насправді покривається страховкою, вам знадобиться юрист-механік, щоб заглибитися в тонкощі того, за що вони будуть платити і за що вони не будуть платити".

Маючи майже 5000 лайків та 72 000 переглядів, багато автомобілістів подякували Скотті за відео та поділилися своїми думками щодо страховки.

Один глядач написав: "Для нових автомобілів це не завжди погане рішення, враховуючи, що ціни на запчастини набагато вищі, ніж раніше".

Інший додав: "Моя страховка заплатила за двигун, але мені потрібні були квитанції про останні три заміни масла. На щастя, мені вдалося їх відновити".

Поради від Скотті Кілмера 

Автомеханік Скотті Кілмер підкреслив, що водіям слід звернути увагу на автомобілі з "восьмирічному пробігом", оскільки його вартість впала. Багато класичних автомобілів можуть мати сотні тисяч миль пробігу.

Він попереджає, що автомобілісти, які купують дво-або трирічні автомобілі, все одно можуть заплатити десятки тисяч фунтів, а це означає, що водії "насправді не так вже й багато економлять". Вартість моделі, ймовірно, знижується в залежності від того, як довго авто використовували.

Вас також можуть зацікавити новини: