Поведінка на роботі розкриває вашу справжню особистість: точний тест на темперамент

Скільки людей - стільки й думок. І стільки ж характерів, стилів поведінки, уподобань, реакцій і бажань. Кожна людина обирає професію, яка їй найбільш до душі, і навіть поводиться на робочому місці не так, як інші. Пройдіть психологічний тест на роботу та поведінку під час її виконання, щоб дізнатися про себе більше.

Тест на тип особистості за стилем роботи - оберіть свій

На зображенні зображено 4 стилі поведінки, яких люди дотримуються під час робочого процесу. Одні більш мовчазні, іншим подобається спілкуватися, хтось вважає себе трудоголіком, а хтось є ним насправді. Подумайте, як ви звикли працювати, і прочитайте розшифровку.

  • Трудоголік

Складно знайти підприємство, на якому серед усього колективу не знайдеться жодного трудоголіка. Це людина, яка здатна переробляти без прохання або потреби - їй просто подобається працювати. Згодом вона не починає нудьгувати, а шукає для себе нові й нові завдання. Така людина амбітна, рішуча і впевнена в собі, її цілеспрямованість допомагає досягати в житті небувалих висот і отримувати більше, ніж інші люди. Цікаво, що трудоголік не обов'язково має бути активним - він може бути тихим, скромним і поступливим, а також дуже творчою людиною, просто віддавати величезну кількість часу саме роботі, заперечуючи свої особисті потреби та романтичні стосунки.

Відео дня
  • Базіка

Психологічний тест також враховує, що є люди, яким просто подобається поговорити за будь-яких обставин. Не має значення, хто перед ним - істинний базіка знайде тему для бесіди, здавалося б, навіть зі стільцем. Якщо ви така людина, то, найімовірніше, екстраверт, який почувається в соціальних зв'язках "як риба у воді". Імовірно, ви обираєте роботу, пов'язану зі спілкуванням - відділ кадрів, журналістика, педагогіка та інші подібні сфери. Легко заводите друзів і знайомих, але забуваєте, що інколи ваш потяг до "поговорити" може дратувати інших людей. Пам'ятайте, що ваші бажання не завжди доречні - враховуйте побажання оточуючих.

  • Скиглій

Люди, які весь час скаржаться, - це явище, що зустрічається в будь-якому колективі. Завжди є людина, якій усе не так - надто спекотно, надто холодно, надто низька зарплата, надто рано вставати, болить зуб, багато проблем - і так далі й тому подібне. Якщо ви звикли скаржитися, вам постійно здається, що світ до вас несправедливий, життя жахливе, і нічого не тішить, то ви точно потрапляєте під цей пункт списку.

Вам важко догодити, у вас дуже завищені стандарти в голові. Як правило, ви вважаєте, що створені для чогось більшого, ніж наявні обставини, на інших людей і на життя дивитеся негативно. Намагаєтеся виконати свої робочі обов'язки якнайшвидше і втекти, поки не отримали нову порцію відповідальності.

  • Помічник

Якщо ви намагаєтеся допомогти всім і кожному, причому, не важливо, у чому - полагодити комп'ютер, донести сумки, подивитися прогноз погоди або просто вислухати важку історію, тест на тип особистості показує, що ви дуже надійна людина. Вам подобаються позитивні взаємини, вам важливо бути потрібним. Ви дуже турботлива і чуйна людина, жадаєте любові в житті. Однак є і нюанс - іноді такі "помічники" роблять добрі вчинки не від чистого серця, а щоб потім отримати що-небудь натомість - таких людей краще остерігатися.

  • Відлюдник

Такі самітники теж є в кожному колективі - рак-відлюдник, найімовірніше, відгородиться від навколишнього світу комп'ютером і займатиметься своїми справами на самоті. Розмовляють такі особистості з іншими людьми тільки в разі нагальної потреби, можуть навіть помітно нервувати під час контакту з живою істотою. Якщо ви визнаєте, що психологічний тест розкрив у вас відлюдника, то знаєте - на роботу приходите, щоб працювати, а доробивши всі завдання, біжите додому. Друзів на роботі у вас небагато, у групових зборах ви не берете участі, але цей стиль спілкування ніяк не позначається на професіоналізмі.

  • Чернець

Цей тест на темперамент визначає ще один тип особистості - класичного посередника. Він "тримає руку на пульсі" абсолютно на всіх фронтах, хоча ні з ким насправді не будує близьких взаємин. Бере участь тільки у важливих робочих процесах, але в конфлікти не вплутується, і ніколи не пліткує. Колегам важко зрозуміти, що насправді в голові в ченця - занадто він закритий. Але досить доброзичливий для того, щоб не викликати негативу в свій бік, з ним приємно спілкуватися, але в підсумку він завжди переслідує свої особисті цілі.

Вас також можуть зацікавити новини: