Гості були шоковані послугою ресторана / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Італійський ресторан на Сицилії шокував відвідувачів. З гостей стягнули 20 євро за розрізання торта, який ті принесли на святкування дня народження.

"З родини в Італії стягнули 20 євро за розрізання торта на 20 частин, які вони купили самі. Вони замовили їжу та напої на суму 121 євро, але з них стягнули додаткову плату. Якщо це не зловживання службовим становищем, то мені цікаво, що це!", — йдеться в оригінальному твіті поруч із фотографією рахунку.

Користувачі соцмереж були шоковані подібною ситуацією. Однак, це не перший випадок, коли італійський ресторан стягує зі своїх клієнтів неочікувану плату за обслуговування.

Відео дня

Дивні випадки з обслуговуванням в Італії

Нещодавно повідомлялось про британського туриста, з кого додатково взяли 2 євро за розрізання сендвіча навпіл.

"Нам довелося використовувати дві тарілки замість однієї, і час на їх миття подвоївся, а потім два килимки. Це був не простий підсмажений бутерброд, усередині також була картопля фрі. Нам знадобився час, щоб розрізати його на дві частини", - намагались виправдатися у закладі.

УНІАН також розповідав, що в Італії всі відвідувачі громадських басейнів зобов'язані носити шапочку для плавання, в іншому випадку їх можуть просто туди не пустити.

Вас також можуть зацікавити новини: