Сім'я зраділа знайденим монетам / фото John Reyes via KTLA 5

Сім'я, яка прибирала свій будинок у Лос-Анджелесі, натрапила на кілька коробок з мільйоном пенні. Джон Реєс розповів, що прибирав в будинку свого тестя, коли зробив це відкриття. 

Мішки з пенні були в нерозкритих, запечатаних банківських коробках. Про це повідомляють New York Post і Fox11.

З чоловіком зв'язалися кілька колекціонерів монет і людей, які розбираються в цьому, і пояснили, що монетам принаймні 40 років або навіть більше.

Відео дня

"У мене було досить багато колекціонерів, які говорили мені, що не слід їх (монети, - УНІАН.) продавати, поки ми все точно не дізнаємося", — сказав Рейес.

Як повідомляє New York Post, сім'я визначила, що монети мідні, а не цинкові, на які США перейшли в 1980-х роках. Реєс розмістив пенні на сайті перепродажу OfferUp, їхню вартість він оцінив в 25 тисяч доларів. "Цінність в унікальності", - сказав він.

Чоловік виявив у своєму будинку таємні двері

Раніше чоловік виявив у своєму підвалі таємничі двері, заховані за великою металевим шафою, незабаром після переїзду в свій новий будинок. Про таку знахідку він розповів у мережі. За його словами, ці двері не ведуть назовні. Також він не дасть своїм собакам наближатися до них. У коментарях користувачі почали благати його "розгадати таємницю".

Вас також можуть зацікавити новини: