Оптична ілюзія не така проста, як здається на перший погляд

Нова оптична ілюзія змусила людей ламати голову над її розгадкою: необхідно розгледіти обличчя жінки, приховане в цьому зображенні.

Як пише Mirror, оптичні ілюзії відомі своєю складністю, але це зображення, схоже, очолило список. Тільки той, у кого пильне око, зможе на зображенні розгледіти обличчя.

Хоча немає обмеження за часом, щоб спробувати знайти літню жінку, майстерно приховану на фото, розгледіти її набагато складніше, ніж ви думаєте. Перевірте здібності свого мозку і розумові здібності, виявивши ще одну жінку, заховану на портреті молодої дівчини.

Відео дня

На перший погляд може здатися, що побачити на фотографії іншу людину практично неможливо, але запевняємо вас, що це так. Вам просто потрібно дійсно зосередитися.

На молодій дівчині капелюшок зі стрічкою на шиї. Химерні аксесуари можуть допомогти вам виявити жінку на знімку. Щойно ви знайдете обличчя старої жінки на зображенні, це може просто підірвати ваш мозок.

Вам вдалося розгледіти стареньку? Щоб її знайти, потрібно подивитися на стрічку на шиї дівчини — це посмішка. Щойно ви почнете сприймати стрічку як посмішку, ви помітите, що сукня дівчини підкреслює підборіддя і лінію щелепи. Крім того, щоки і підборіддя молодої дівчини складають великий ніс бабусі.

А тепер спробуйте розгледіти стареньку на зображенні

Оптична ілюзія з чорною дірою

Згідно з дослідженнями, нова оптична ілюзія може змусити більшість людей бачити чорну діру. Зображення повністю статичне, але дослідники кажуть, що воно дає людям "наростаюче відчуття темряви, ніби вони входять у простір, позбавлений світла".

Вас також можуть зацікавити новини: