Втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль / скріншот з відео

У Києві патрульні затримали жінку-водія з ознаками сп'яніння, яка намагалася втекти від них.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва у Facebook.

Уночі, 18 вересня, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Інспектори запропонували їй пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків жінка раптово почала тікати. Переслідування тривало не довго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль.

Правоохоронцями довелося затримати жінку та застосувати кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються. 

Вже у відділку порушниця намагалася підкупити копів у незвичний спосіб.

"Поїхали до мене додому! Усі! Я вас пригощу... У мене, правда, немає ще кухні... але ми купимо м'ясо, посмажимо разом, я вас пригощу вином..." - запропонувала вона.

Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Читайте такожПоліцейські зупинили водійку, щоб залучити її як свідка: вона виявилася п’яною і з наркотиками (фото)

Вас також можуть зацікавити новини: