Влада вважає, що провадження відкривати запізно, оскільки порося з'їли / скріншот

У селищі Чопович на Житомирщині по-звірячому катували живе порося за допомогою газового пальника.

Читайте такожВ Одесі чоловіка засуджено до 7,5 років в'язниці за жорстоке поводження з тваринамиВідповідне відео і фото опублікувало спільнота dtp.kiev.ua в соціальних мережах, передає кореспондент УНІАН.

Активісти встановили особу шкуродера, яким виявився місцевий підліток, приїхали, знайшли його будинок, нікого не було, поспілкувалися з сусідами. А вже після того, як захисники тварин виклали ці фото у соціальні мережі, до них з претензіями звернувся хлопець, який катував порося, та його матір.

Відео дня

«Вони спочатку стверджували що він тільки знімав, потім що його там не було, потім почали погрожувати», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що керівництво Чопович пообіцяло провести бесіди з цією родиною, а для відкривати провадження за фактом жорстокого поводження з твариною вже запізно, оскільки порося з'їли.

Нагадаємо, що частина 3 статті 299 Кримінального кодексу України за поводження з тваринами з особливою жорстокістю передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Києві на острові Жуків виявили шістьох покинутих тигрів.