Компанія заявляє про готовність делегувати своїх найкращих професіоналів до Штабу з економічного здоров'я України / фото УНІАН

Компанія SCM звернулася до президента і прем'єр-міністра України з ініціативою про створення Штабу з економічного здоров'я України.

Про це йдеться в офіційній заяві SCM.

«Коронавірус став причиною проблем у світовій економіці та економіці України. Карантинні заходи, спрямовані на збереження життя людей, неминуче призводять до зниження економічної активності. Влада більшості країн світу вживає активних заходів для запобігання економічній кризі. Україна — не виняток. Великий бізнес має намір активно допомагати владі», - йдеться у зверненні.

Відео дня

Читайте такожЕпідемія коронавірусу: Віденський інститут дав прогноз щодо економіки України

Мета створення Штабу, зазначили в SCM, – спільними зусиллями влади та бізнесу знайти інструменти для збереження економічного здоров'я країни в нинішніх складних умовах.

«Пропонуємо невідкладно розглянути на засіданні Штабу з економічного здоров'я України заходи підтримки: населення; медицини; регіонів; малого і середнього бізнесу; базових галузей економіки», - наголошується у заяві.

Компанія заявляє про готовність делегувати своїх найкращих професіоналів до Штабу з економічного здоров'я України.

«Закликаємо зробити це й інших представників великого національного бізнесу. Криза – це не тільки проблеми, але й можливості. Штаб з економічного здоров'я України має стати мозковим центром відродження нашої країни. Спільними зусиллями ми повинні зробити економіку України сильнішою та стійкішою», - зазначили в компанії.