Столична міська державна адміністрація пропонує Київраді внести зміни до бюджету міста на 2012 рік, збільшивши доходи та видатки на 160,7 млн грн.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

За його словами, доходи та видатки загального фонду збільшать переважно за рахунок субвенцій та дотацій з державного бюджету. Зокрема, місто отримає 2,4 млн грн на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, 50 млн грн – на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян та ще 64 млн грн на оплату праці працівників бюджетних установ. Ще 1,5 млн грн буде спрямовано на підвищення рівня матеріального забезпечення інвалідів І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Відео дня

«Також нами буде збільшений обсяг видатків спеціального фонду на 36,8 мільйонів гривень за рахунок субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Крім того, ми очікуємо, що зможемо перевиконати план збору за першу реєстрацію транспортного засобу на 5 млн грн – ці кошти пропонуємо спрямувати на поточне утримання та впорядкування міської вулично-дорожньої мережі. Ще 1 млн грн піде на виплату компенсації для здешевлення вартості будівництва житла», – пояснив Р.Крамаренко.