Токен DOJO подорожчав на 500% після твіту Ілона Маска / фото REUTERS

Черговий твіт бізнесмена Ілона Маска викликав рух на ринку криптовалют. Цього разу виросла маловідома для української аудиторії криптовалюта DOJO.

Генеральний директор Tesla і SpaceX написав слово "dojo" у відповідь на коментар одного з користувачів твіттеру. Цього було достатньо, аби ціна токена DOJO за пів години зросла більш ніж на 500% і перевищила $0,000000049.

Відео дня
Ілон Маск одним твітом підняв вартість маловідомої криптовалюти більш ніж на 500%

На 12:00 за Києвом токен DOJO торгується по $0,000000022. У листопаді минулого року криптовалюта оновлювала історичний максимум вище $0,000037. З того моменту альткоїн подешевшав більш ніж на 99%.

DOJO  – це криптовалюта, керована децентралізованою автономною організацією.

Також Tesla розробляє власний суперкомп'ютер під ім'ям Dojo, який призначений для навчання і тренувань штучного інтелекту і створення автономної системи управління електромобілями компанії.

Читайте такожВідомий трейдер попередив про хитке становище популярної серед українців криптовалютиНагадаємо, що вчора ракета Маска вивела український супутник Січ-2-30 в космос. Він близько трьох років буде знімати поверхню землі і контролювати іоносферу. Навіщо це Україні і що ще потрібно знати про наш головний космічний проєкт 2022 року – у матеріалі УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: