Кешбек кожному: в магазині Венкон почала працювати програма лояльності

Магазин техніки Vencon.ua – експерт у галузі кондиціонування, вентиляції, опалення та водопостачання. Він пропонує кондиціонери та мультиспліт-системи, вентилятори, рекуператори, бризери, радіатори, обігрівачі, котли, бойлери, змішувачі, фільтри для очищення води та багато іншого.

Також у магазині можна придбати зволожувачі, очищувачі та осушувачі повітря, побутову техніку, сантехніку та електротехніку. Пропонуються всім покупцям інструменти й різні рішення для розумного будинку: датчики, камери відеоспостереження, охоронні системи.

Додатково компанія надає послуги з проєктування, монтажу та сервісного обслуговування придбаних товарів. Тобто, у Vencon можна придбати будь-яке рішення "Під Ключ", обравши техніку та замовивши її встановлення.

Відео дня

Запуск програми лояльності Венкон

З 1 серпня 2023 року на vencon.ua вступає в дію програма лояльності Венкон. За кожну покупку клієнти отримують у подарунок бонуси, якими можна розраховуватися при замовленні нових товарів і послуг у магазині Венкон.

Умови дії програми лояльності прості: 1 бонус = 1 грн. Тобто, якщо на вашому рахунку 200 бонусів, то при купівлі нової техніки ви отримуєте знижку 200 грн. Оплачувати бонусами можна до 30% вартості товарів і послуг.

Скільки бонусів буде нараховано за покупку техніки? Точна їхня кількість вказана біля ціни товару. Чим дорожче коштує техніка, тим більше бонусів ви отримуєте на бонусний рахунок.

Акція "Максимальні бонуси для старту"

На честь запуску бонусної програми у Венкон діє акція "Максимальні бонуси для старту" протягом 2 тижнів. З 1 серпня по 15 серпня покупці отримують збільшену кількість бонусів за кожну покупку.

Не пропустіть таку можливість! Замовляйте у Vencon техніку, про яку давно мріяли, та отримуйте максимальну кількість бонусів для подальших покупок у цьому ж магазині.

Подарунки для поточних клієнтів Венкон

Також інтернет-магазин приготував приємний сюрприз для всіх діючих клієнтів. Якщо ви раніше купували товари на сайті vencon.ua, то отримуєте подарунок у вигляді бонусів на ваш особистий рахунок. Магазин Венкон запрошує скористатися ними та придбати нову техніку за зниженою ціною. Подивитися кількість нарахованих бонусів можна у вашому особистому кабінеті.