Любченко заявив, що він проти підвищення ставок бюджетоутворюючих податків / фото прес-служба ДПС

Олексій Любченко, призначений міністром розвитку економіки пообіцяв не підвищувати ставки бюджетоутворюючих податків.

Про це він заявив у залі Верховної Ради, представляючи програму своїх дій в економічній галузі на посаді міністра.

Читайте такожРада призначила Любченка міністром економіки

Відео дня

"Я проти підвищення ставок бюджетоутворюючих податків. Це податок на доходи фізичних осіб, податок на додану вартість і податок на прибуток», - сказав Любченко.

Відставка глави Мінекономрозвитку Петрашка

  • 14 травня до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від Міністрів розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія.
  • Посаду міністра економіки прогнозували нинішньому голові Державної податкової служби Олексію Любченку.
  • 17 травня фракція "СН" підтримала кандидатуру голови "Укравтодору" Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, кандидатуру Олексія Любченка, нинішнього голови Державної податкової служби, - на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а також кандидатуру головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка - на посаду голови МОЗ.
  • 18 травня Верховна Рада України прийняла відставку міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.
  • 20 травня 2021 року 20 травня Верховна Рада України підтримала кандидатуру Олексія Любченка на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.