У роботах задіяні 70 працівників та 40 одиниць спецтехніки / фото Велике будівництво

В Одеській області в ході реалізації президентської програми «Велике будівництво» почалося відновлення дороги регіонального значення Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка, що має загальну довжину 358,9 км і з'єднує густонаселені райони Вінницької та Одеської областей.

До початку ремонту дорога перебувала в катастрофічному стані через значні та численні деформації дорожнього покриття, повідомляється на офіційній сторінці «Великого будівництва» у Facebook.

Поточний середній ремонт дороги Р-33 розпочався у березні на відрізку протяжністю 8,7 км від села Ангелінівка в напрямку села Розалівка. Наразі тут вже завершені роботи з видалення чагарників і дрібнолісся, триває розпушення асфальтобетонного покриття і розпушення дорожнього одягу.

Відео дня

Одночасно на дорозі розпочато влаштування посиленої основи за технологією «холодного ресайклінгу» і найближчим часом має розпочатися влаштування нижнього шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Також в ході ремонту буде проведено влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастичної асфальтобетонної суміші, укріплені узбіччя, влаштовані з'їзди і примикання, встановлені дорожні знаки і нанесена дорожня розмітка.

У роботах задіяні 70 працівників та 40 одиниць спецтехніки. Завершення ремонту заплановане на липень.

Нагадаємо, нещодавно заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко заявив, що відновлення доріг місцевого значення є одним із пріоритетних напрямків 2021 року.