Раніше повідомлялося, що ККПК управляється австрійцями / фото facebook.com/KyivCPM

Попри арешт активів Київського картонно-паперового комбінату та його корпоративних прав, комбінат продовжить забезпечувати теплом та гарячою водою жителів Обухова, підприємства Трипільського промвузла та госпрозрахункові установи міста під час опалювального сезону. 

Про це повідомила прес-служба Київського картонно-паперового комбінату.

"За рішенням комбінату, ПрАТ "Енергія", яке належить ККПК, продовжить забезпечувати теплом та гарячою водою жителів Обухова, підприємства Трипільського промвузла та госпрозрахункові установи міста під час опалювального сезону", - заявили у прес-службі.

Відео дня

Та додали - ПрАТ "Енергія" постійно займається транспортуванням і постачанням теплової енергії у вигляді пари та гарячої води для технологічних потреб, потреб опалення і гарячого водопостачання підприємств Трипільського промвузла, багатоповерхових житлових будинків та госпрозрахункових  установ міста Обухів під час опалювального сезону. 

Наразі кількість наших споживачів становить майже 21 тисячу, а це – орієнтовно 80% споживачів міста Обухова, яким надаються послуги із постачання теплової енергії та гарячої води.

Раніше прес-служба Київського картонно-паперового комбінату спростувала заяви ЗМІ щодо російського власника комбінату. Там повідомили, що протягом вже 20 років власником Київського КПК є австрійська компанія Pulp Mill Holding (100% акцій), бенефіціаром якої є громадянин Кіпру Володимир Крупчак. За час, поки Pulp Mill Holding володіє ПрАТ "Київський КПК", компанія інвестувала в комбінат понад 360 млн євро, скеровуючи всі зароблені кошти на розвиток комбінату.

Крупчак вже 15 років не є громадянином російської федерації. Він дійсно був депутатом російської державної думи, водночас після цього, у 2007 році, відмовився від російського громадянства і отримав громадянство України. У 2010 році був депутатом Київської обласної ради, кавалер орденів "За заслуги".