Ілюстрація REUTERS

У бета-версіях операційних систем iOS 13, iPadOS 13 і macOS Catalina з'явилася можливість авторизації в хмарному сховищі iCloud з допомогою Face ID Touch ID.

Читайте такожУ Мережі з'єднання явилися інсайди про нововведення iOS 13

Про це повідомляє RNS.

Відео дня

"Для бета-тестерів iOS 13, iPadOS 13 і macOS Catalina Apple тестує новий процес входу в iCloud у браузері. Коли ви заходите на beta.icloud.com на пристрої, на якому запущено бета-версії, тепер ви можете увійти до свого облікового запису, використовуючи Face ID або Touch ID", - зазначає портал.

Під час спроби входу до iCloud на пристроях з встановленими бета-версіями прошивок з'являється нове спливаюче вікно з питанням про вхід до системи з можливістю використання біометричних даних.

Нова функція має з'явитися в релізних версіях прошивок, вихід яких намічений на осінь 2019 року. Як повідомляла Apple в ході конференції WWDC 2019, iOS 13 також отримає темний режим. Датчик розпізнавання обличчя Face ID в новій прошивці стане працювати на 30 відсотків швидше. При цьому розмір оновлень додатків на новій прошивці скоротиться на 60%, а швидкість запуску додатків збільшиться вдвічі.