Samsung Galaxy Note10 показана у двох варіантах колірного оформлення / фото Samsung

З'явилися перші офіційні рендери, які не залишають жодних сумнівів щодо дизайну нових смартфонів лінійки Samsung Galaxy Note10.

Читайте такожПрибуток Samsung впав удвічі - найгірший результат за три роки

Як пише itc.ua, це офіційні зображення з фінальним дизайном, які були взяті з офіційних рекламних матеріалів Samsung. Вони були опубліковані відразу двома інсайдерами, які добре себе зарекомендували - Роландом Квандт (редактор Winfuture) і Ишаном Агарвалом (MySmartPrice).

Відео дня

Більш компактна базова модель Samsung Galaxy Note10 показана у двох варіантах колірного оформлення: традиційному чорному та градієнтному синьо-фіолетовому (джерело чомусь називає його сріблястим). Друге виконання нагадує розмальовку Breathing Crystal флагмана Huawei P30 Pro, що дуже цікаво. Модель Galaxy Note10+ з більшим екраном позує на рендерах в тих же кольорах. Очевидно, що це не всі доступні кольори й колірна гама флагманської лінійки Samsung Galaxy Note10 ширша. Але поки офіційних рендерів в інших кольорах немає.

Офіційні рендери демонструють, що ніяких кардинальних відмінностей від попередника і Galaxy S10 в дизайні нового Galaxy Note10 не буде, тільки кілька еволюційних відмінностей. Кажучи конкретніше — це отвір в центрі екрана під фронтальну камеру і вертикальна орієнтація основної камери. Крім того, кнопка для виклику віртуального помічника Bixby справді зникла. На жаль, фотографій з інших ракурсів немає, тому поки незрозуміло, що з роз'ємом 3,5 мм. Чутки вказують, що його прибрали.

Візуальних відмінностей між Galaxy Note10 і Galaxy Note10+ практично немає. Спереду вони повністю однакові, за винятком розміру екрана (у Note10 екран має 6,3 дюйма по діагоналі, а у Note10+ — 6,75 дюйма). Ззаду ж Galaxy Note10+ відрізняється ледь помітним додатковим фотомодулем 3D ToF, розміщеним під спалахом праворуч від основного блоку з потрійною камерою.

Спочатку чутки вказували на третю модель — здешевлений Galaxy Note10e за аналогією з Galaxy S10e, але останнім часом ніяких згадок про неї немає.

Апаратним базисом серії Galaxy Note10 виступлять SoC Snapdragon 855 і Exynos 9825 залежно від регіону. Оперативної та вбудованої флеш-пам'яті буде мінімум 6 і 128 ГБ відповідно. За попередніми даними, потрійна основна камера Samsung Galaxy Note10 матиме три змінних значення діафрагми, що змінюватимуться механічним шляхом. До значень F/1,5 і F/2,4, підтримуваних останніми моделями, буде додано проміжне значення F/1,8.

Офіційна прем'єра флагманської серії смартфонів Samsung Galaxy Note10 запланована на 7 серпня. У рамках цього заходу також очікується дебют нового флагманського планшета Samsung Galaxy Tab S6 і розумного годинника Samsung Galaxy Watch Active 2.