Топ-5 популярних смартфонів 2021 року, які вже встигли подешевшати / ua.depositphotos.com

У році, що минає хороших мобільників стало навіть більше, ніж було до коронавірусу. Втім, через низку причин багато з них коштували значно дорожче, ніж дозволяв би гаманець.

На щастя, з часом деякі моделі трохи здешевшали в ціні, тому зараз може бути слушний момент, аби проапгрейдитися. Про які конкретно гаджети мовиться  – розповідає УНІАН.

№5 – Realme Narzo 30

Ціна: ~5 500 грн

Відео дня

Realme Narzo 30 – хороший телефон для ігор та інтернету / Фото Realme

За свої гроші, Realme Narzo 30 – один з найкращих варіантів, які можна знайти на ринку. Апарат оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення до 60 Гц. Також є потрійна камера 48+2+2 МП і NFC-мітка для безконтактної оплати.

Однією з головних фішок смартфона є тривалість автономної роботи, чому сприяє батарея на 5000 мАг. Наприклад, телефон може відтворювати відео з YouTube протягом 27 годин без підзарядки. Батарея підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт та може використовуватися як зовнішній акумулятор завдяки реверсивній зарядці.

№4 – Poco X3 Pro

Ціна: ~6000 грн

POCO X3 – доступний смартфон з ігровим екраном / Фото Xiaomi

Про Poco X3 Pro ми крадькома згадували в замітці про топ 10-смартфонів з потужним акумулятором. Усередині його стоїть ігровий процесор Snapdragon 860, завдяки якому телефон вибиває 560 тис. балів в AnTuTu і тягне гри не гірше топових ігрових флагманів.

Зручно з телефону й споживати медіаконтент – все завдяки 120-герцовому IPS дисплею з Full HD+ та стереодинамікам.

№3 – Realme 8

Ціна: ~6000 грн

Realme 8 – доступний смартфон з цікавим дизайном / Фото Realme

Ще один смартфон, який може похвалитися тривалістю роботи батареї та довгим часом автономної роботи. Швидка зарядка дозволяє заповнити заряд акумулятора Realme 8 з 0 до 100% всього за 47 хвилин.

Хороший апарат і по частині фото- та відеознімання – квадрокамера 64+8+2+2 МП підтримує 3-кратний оптичний зум, просунутий нічний режим та знімання відео в дозволі 4K при 30 кадрах в секунду.

№2 – Redmi Note 10 Pro

Ціна: ~8500 грн

Redmi Note 10 Pro – доступний смартфон з потужною батареєю і екраном 120 Гц / Фото Xiaomi

Redmi Note 10 Pro – найдоступніший смартфон на ринку зі 120-герцовой AMOLED матрицею замість IPS.

З іншими характеристиками у нього теж все в порядку: Snapdragon 732g на слоті процесора вирішує будь-які завдання, стереодинаміки з Hi-Res Audio видають гучний і чистий звук, є NFC та ІЧ-порт, а також квадрокамера з основним сенсором на 108 МП, яку зазвичай ставлять у флагмани.

№1 – Samsung Galaxy A52

Ціна: ~9500 грн

Galaxy A52 – впевнений середнячок з п'ятьма камерами / Фото Samsung

Наступник надпопулярного Galaxy A51, який за підсумками 2020 року став найбільш продаваним в Україні смартфоном в категорії "середня ціна".

Процесор Snapdragon, екран 90 Гц, об'ємний акумулятор зі швидкою зарядкою 25 Вт і непоганою камерою з оптичним зумом. У співвідношенні ціни & якості – це унікальна пропозиція на ринку.

Вас також можуть зацікавити новини: