Ілюстрація REUTERS

Компанія Mercedes-Benz розповіла про прем'єри, підготовлені для Франкфуртського автосалону, який відкриється 10 вересня.

Читайте такожНовий електрокар Mercedes-Benz вперше помітили на тестах (фото)

Зокрема, німці покажуть автомобілі з «зеленими» технологіями, а також «заряджений» кросовер від AMG, пише Autonews.

Відео дня

«Мерседес» привезе до Франкфурта абсолютно нову модель з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Крім того, на мотор-шоу дебютує концепт-кар з електричної лінійки EQ. Не виключено, що це буде прототип флагманського седана EQS.

Нарешті, на автосалоні відбудеться прем'єра спортивної версії семимісного компактного кросовера GLB, стандартний варіант якого був показаний на початку літа. Подробиць про новинку поки немає, однак передбачається, що AMG підготує модифікацію з індексом «A35» або «A45».

Наприклад, хетчбек AMG A35 оснащений дволітровим наддувним двигуном потужністю 306 к. с., тоді як «турбочетвірка» A45 AMG здатна видавати до 421 кінської сили. Нагадаємо, стандартний кросовер Mercedes-Benz GLB укомплектований двигуном об'ємом 2,0 л, що розвиває 224 сили. Він працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.