Це пов'язано з обмеженням руху транспорту вздовж Володимирського проїзду / фото УНІАН

З початку грудня дозволено рух транспорту по вулиці Хрещатик у Києві щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні.

Читайте такожВідсьогодні на семи вулицях Києва обмежили максимальну швидкість руху

Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1769.

Відео дня

"Це пов'язано з обмеженням руху транспорту вздовж Володимирського проїзду на час підготовки та святкування Нового року і Різдва", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як зазначається, з 25 листопада 2019 року по 26 січня 2020 року буде обмежено рух транспорту вздовж Володимирського проїзду правої смуги в напрямку руху до Михайлівської площі.

Заборонено рух всіх видів транспорту вздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі).

У КМДА нагадали, що з 14 грудня 2019 року до 12 січня 2020 року зимові розваги будуть проходити на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), проїжджої частини Володимирського проїзду навпроти будинку № 5.

Під час святкувань будуть обмежувати рух транспорту в центрі столиці також 19 грудня, 24 грудня, 31 грудня, 1 січня та 7 січня.

Офіційне святкування Нового року та Різдва на Софійській і Контрактовій площах триватиме з 14 грудня по 19 січня. Зараз на локаціях йде підготовка.