Поїзд сьогодні відправиться з Перемишля до Києва з зупинкою у Львові / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" призначила ще один швидкісний потяг класу "Інтерсіті+" сполученням Перемишль - Київ для надання допомоги українцям, які в результаті обмежувальних заходів, зокрема, введення карантину, спрямованого на протидію поширенню в країні коронавірусу, не можуть самостійно перетнути кордон.

Читайте такожЗ Єгипту до України вже повернулися понад 29 тисяч громадян,

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відео дня

"Поїзд відправиться з Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705. Під час рейсу з Польщі поїзд буде робити зупинку у Львові й прибуде до Києва о 23:59. В Перемишль поїзд проїде без пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що квитки на вказаний поїзд можна придбати лише через онлайн-систему продажу квитків "Укрзалізниці". Зазначається, що бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена всіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрзалізниця" призначила 7 швидкісних поїздів класу "Інтерсіті+" сполученням Перемишль - Київ з метою евакуації громадян України з Польщі та Чехії.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавірусу.

Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, а також з 18 березня ввів заборону на залізничні, авіа - та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

У зв'язку з цим Міністерство інфраструктури організовує спецрейси, щоб всі українці змогли повернутися додому.

Читайте також: