Укрзалізниця поновлює рух поїздів із майже всіх раніше закритих станцій / фото REUTERS

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила Укрзалізниці поновити рух на більшості раніше закритих станцій. Перевізник вже позитивно оцінив це рішення та заявив про відкриття продажу квитків.

Читайте також"Укрзалізниця" повертає 5-денний робочий тиждень для частини співробітниківПро це йдеться у повідомленні на сайті Укрзалізниці.

"З 00:01 26 жовтня відновиться рух із більшості закритих станцій. Зробити це дозволила комісія з ТЕБ і НС", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тож з цього ж часу (00:01 26 жовтня) Укрзалізниця поновлює продаж квитків на потяги із таких залізничних станцій:

  • Івано-Франківськ (Івано-Франківська область).
  • Дубно та Здолбунів (Рівненська область).
  • Хмельницький, Гречани, Славута, Волочиськ і Дунаївці (Хмельницька область).
  • Тернопіль (Тернопільська область).
  • Станція імені Тараса Шевченка (місто Сміла, Черкаська область).
  • Суми (Сумська область).

Однак буде закрито продаж квитків зі станції Подільськ (висадка пасажирів там буде, однак не буде посадки).

"Подорожі в поїздах є більш безпечними для громадян, адже компанія строго дотримується протиепідемічних заходів", - повідомляє "Укрзалізниця"

Нагадаємо, закрили продаж квитків з усіх перерахованих вище станцій 19 жовтня у зв'язку зі зміною карантинного зонування в Україні

Зазначимо, якщо людина з будь-яких причин не їде і звернеться з квитком до відправлення потяга та не пізніше 1 години після – гроші за проїзд повертають повністю.  Причому як у фізичних пунктах продажу, так і в особистому кабінеті користувача на сайті УЗ.

Карантин в Україні