Між Дніпром та Харковом курсуватиме ще один поїзд / фото УНІАН

"Укрзалізниця" запускає новий поїзд 295/296 зі сполученням "Харків – Дніпро", який надасть нічну альтернативу подорожі між двома найбільшими містами сходу України.  

Як повідомляє прес-служба перевізника, поїзд відправлятиметься з Харкова по парних числах о 23:40 та прибуватиме до Дніпра о 05:05 ранку наступного дня. У зворотному напрямку, з Дніпра, поїзд відправлятиметься по непарних теж о 23:40 та прибуватиме до Харкова о 05:05 наступного дня.

Зупинки передбачені на станціях Мерефа, Лихачове, Лозова, Павлоград, Синельникове-2. У складі поїзда вагони категорії плацкарт, купе та люкс.

Відео дня

У перший рейс поїзд вирушить 2 березня з Харкова та 3 березня – з Дніпра. 

"Укрзалізниця" – останні новини

У грудні "Укрзалізниця" запустила сервіс для військовослужбовців, що дозволяє бронювати квитки на потяг навіть у разі їх відсутності у продажу.  

Всього за підсумками минулого року УЗ вийшла на показники до повномасштабного вторгнення та перевезла 25 мільйонів пасажирів у поїздах далекого сполучення. До країн Європи було перевезено рекордні 2,1 млн пасажирів. 

У січні повідомлялося, що "Укрзалізниця" не планує підвищувати ціни на внутрішні пасажирські перевезення. Проте в грудні 2023 року компанія зробила часткове подорожчання міжнародних квитків

7 лютого українська залізниця запустила онлайн-сервіс претензійного повернення квитків. Тепер для цього не обов’язково заповняти паперову заяву, а достатньо оформити електронну версію заяви. 

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.