Укрзалізниця потрапила в новий скандал / фото УНІАН

У Києві пасажири купили квитки на вагони поїзда "Київ-Чернівці", яких було. Через це люди були змушені їхати 12 годин по 3-4 осіб на одному місці.

Про це у Facebook написав Дмитро Пальчиков.

За словами чоловіка, він з друзями вирішив поїхати у Чернівці на вихідні, однак з ними трапилась неприємна ситуація.

Відео дня

"Вирішили з друзями поїхати в Чернівці на вихідні 117 поїздом, вагон 15. Приходимо, а вагона немає. Вагону №15 в 117 поїзді "Київ-Чернівці" - немає. І 14 вагона немає. І ще якогось там вагона немає", - написав обурений чоловік.

Окрім того, він зазначив, що "Укрзалізниця" продала квитки на 4 вагони, яких не було. Через це пасажирам довелося їхати 12 годин по 3-4 осіб на одному місці.

Скрін facebook.com/d.palchykov

В "Укрзалізниці" уже відреагували на інцидент, наголосивши, що з'ясовують, чому так сталось.

"Якраз розбираємося, чому поїзна бригада не отримала вчасних вказівок щодо пересадки. Зміни у складі поїзда пов'язані зі зміною маршруту та, відповідно, населеності рейсу через об’їзд місця обвалу карстових печер на території Чернівецької області", - сказали в "Укрзалізниці".

Скрін facebook.com/d.palchykov

У коментарях користувачі теж відреагували на черговий скандал:

  • "Там були проблеми з колією минулого тижня і все пішло шкереберть по цьому напрямку - частину потягів скасовували, частину пустили іншими маршрутами";
  • "Вчора їхала інтерсіті з Києва до Львова, і там подали не той потяг, на який продавали квитки на сайті УЗ. У всіх не ті місця, що мали бути, пів третього вагона пересадили в перший";
  • "У мене була така ж історія з експресом в Кам'янець-Подільський";

Раніше, як писав УНІАН, пасажири скаржилися на харчування в поїзді "Інтерсіті".

Вас також можуть зацікавити новини