Ігор Шевченко нагріб у Давосі безкоштовних шапок / фото facebook.com/ihor.shevchenko.ua

Кандидат у президенти України Ігор Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у Давосі хотів взяти кілька безкоштовних шапок.  

Про такий дивний вчинок він сам написав у Facebook. "Таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до "шапкових махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину охочих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі, я взяв одразу чотири шапки, більше совість не дозволила", - розповів він.

Читайте такожНа "українському сніданку" у Давосі заявлені Тимошенко й Гриценко, Порошенка немає (відео)

Відео дня

Та одразу, за словами кандидата у президенти, він повернувся, щоб взяти ще шапок. Й тут його зупинив охоронець.

"Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку", - додав Шевченко.

Пізніше він опублікував фото із цими шапками з підписом "Давоські трофеї". У коментарях - багато слів обурення такими діями Шевченка. Користувачі пишуть, що так він ганьбить Україну.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко та кандидати у президенти Анатолій Гриценко і Юлія Тимошенко зустрілися на "українському сніданку" у Давосі.