Вибори президента відбудуться 31 березня / фото УНІАН

Російський політик Володимир Жириновський не зможе вплинути на проведення виборів президента України своїми скандальними ініціативами.

Читайте також"Великі гроші чекають на свій час Ч": екс-СБУшник розповів, як за два дні до виборів активізується підкуп виборців

Про це заявив позафракційний народний депутат України Віктор Чумак, коментуючи зареєстрований у Держдумі РФ законопроект Жириновського про невизнання результатів виборів в Україні, передає «Обозреватель».

Відео дня

"У Росії можуть реєструвати що завгодно. Можуть зареєструвати невизнання держави Україна, невизнання США як суб'єкта міжнародного права. У них такі дивні речі бувають, як невизнання любові і можливості мати дітей за якусь іншу орієнтацію. Але це все одно не зникає. Це об'єктивна реальність без Росії", – зазначив нардеп.

"Буде чи не буде подання від Жириновського – від цього об'єкт того, що він хоче змінити, абсолютно не зміниться", – додав Чумак.

Як повідомляв УНІАН, у Росії за декілька днів до президентських виборів в Україні фракція ЛДПР внесла до Держдуми проект заяви про їхнє невизнання.

У заяві зазначено, що вибори в Україні «відбулися» нібито із застосуванням "брудних виборчих технологій", що є "грубим порушенням міжнародно-правових принципів і норм, які лежать в основі організації і проведення демократичних виборів".