31 травня відбудеться з’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», де йтиметься про оновлення партії і керівництва. Про це колишній президент України Петро Порошенко повідомив на форумі «Солідарна справа громад».

Порошенко написав у Facebook: «Ми любимо стан боротьби, але ми мріємо про стан перемоги».

Читайте такожПорошенко прокоментував відкриті проти нього кримінальні провадження

Відео дня

«Незважаючи на нашу позицію, що на порушеннях Конституції не можна будувати державу, наша політична сила ухвалила рішення брати участь у виборах до ВР. Адже політик, який боїться виборів, - не політик. І ми не боїмося виборів, хоч у нас попереду важка робота в опозиції», - зазначив Порошенко.

При цьому він вважає, що «ключ до об’єднання і перемоги – це оновлена партія, з оновленим керівництвом, з величезним представництвом громадськості, волонтерів, добровольців. Людей, які здатні діяти ефективно в нових умовах».

«На великому з’їзді партії, який відбудеться 31 травня, ми врахуємо більшість думок, які сьогодні будуть озвучені на форумі «Солідарна справа громад», і ці позиції точно увійдуть у програмні документи оновленої партії», - поінформував він.

Як повідомляв УНІАН, екс-президент України Петро Порошенко вважає рішення нового президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради VIII скликання неконституційним, але участь у дострокових парламентських виборах братиме.