sumypost.com

Відповідні постанови № 1228, № 1232 від 24.06.2019 оприлюднила Центральна виборча комісія. Участь у парламентських виборах від «Соціальної справедливості» братимуть 154 кандидати у багатомандатному та 5 в одномандатних округах.

Як повідомлялося раніше, «Соціальна справедливість» користувалася кількома принципами під час формування передвиборчої команди: жоден із кандидатів раніше не обирався до Парламенту, відомий своєю діяльністю на користь України та територіальних громад, має високі моральні принципи та багаторічний фаховий досвід роботи.

Партійний список «Соціальної справедливості» сформовано за гендерною ознакою, демографічними показниками і репрезентує більшість професійних спільнот українського суспільства.

Відео дня

Свою місію «Соціальна справедливість» бачить у тому, щоб повернути країні єдність і суспільну злагоду. Серед пріоритетів програми партії – створення парламентської республіки з двопалатним парламентом; побудова соціально орієнтованої ринкової економіки зі справедливим оподаткуванням і повагою до економічно активних громадян; державні інвестиції у вітчизняну освіту та науку, які є запорукою реального державного суверенітету і глобальної конкурентоспроможності економіки; повернення якісної та доступної медицини, переосмислення результатів медичної реформи та безумовна заборона експериментів над українцями; повернення на батьківщину українців, які вимушено стали трудовими мігрантами чи біженцями в пошуку порятунку на чужині.