Деяких українців все ще дивує аптечний робот, який шукає товар на полиці та віддає його провізорові. Однак, це не всі нововведення. Наразі в роботизованих аптеках проходить акція «Косимо ціни»*, котра передбачає знижки до 25% на популярні товари. Спеціальна пропозиція триває з 01 серпня по 30 вересня на території всієї України. Вона охоплює багато продуктів. В переліку є дієтичні добавки, лікарські та гігієнічні засоби, а також медичні вироби й інші позиції. Роботизовані аптеки вирішили косити ціни та робити знижки до 25%. Великий асортимент акційних позицій відкриває можливість підготуватись до нового сезону, скласти аптечку в дорогу та придбати товари постійного вжитку.

В роботизовані аптеки приходять за покупками для всієї родини. Щоб відвідувачі берегли час на важливі справи, аптеки під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка» та «Благодія» пропонують зробити попереднє замовлення потрібного товару телефоном, а потім забрати його в точці продажу. Інформацію про розмір знижки в рамках акції «Косимо ціни» можна запитати у провізора. Товар на полиці шукає робот, тому фахівець за прилавком має можливість уважно вислухати відвідувача та надати йому консультацію. Знижка діє за наявності товару.

Нагадуємо, скористатись перевагами в рамках акції встигає кожен, адже вона діє впродовж двох місяців: з 01 серпня по 30 вересня. Фармбренди «Аптека Копійка», «Аптека АНЦ» та «Благодія» роблять знижки до 25%. Унікальна пропозиція діє на території всієї України, щоб кожен міг робити потрібні та вигідні покупки. Роботизовані аптеки мають великий асортимент акційних пропозицій, забезпечують швидке і якісне обслуговування на касі. Там постійно працюють PharmBot, які без втоми та відпочинку віддають потрібні товари в руки провізорів.

Відео дня

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%. Акція діє з 01.08.2019 по 30.09.2019 р. на території всієї України.