В Одеській області маленька дитина померла від невстановленої хвороби, вже тимчасово зупинено роботу дитсадка / ілюстративне фото УНІАН

В Одеській області через раптову смерть 5-річної дитини призупинили роботу дитсадка.

Як передає кореспондент УНІАН, це сказано в протоколі місцевої комісії з ТЕБ і НС, засідання якої відбулося 25 жовтня.

Надзвичайна подія трапилася в родині, яка проживає в селі Долинське Ренійської громади. Дитина відвідувала ясла-садок "Ромашка" Ренійської міської ради.

Відео дня

Згідно з рішенням комісії, у зв'язку зі смертю 5-річної дівчинки від невстановленого поки що респіраторного захворювання, вищеназвана установа підлягає закриттю до особливого розпорядження. Адміністрації доручено організувати дистанційну роботу дитсадка.

Читайте такожВ одеському таборі "Молода Гвардія" новий спалах коронавірусу (відео)Респіраторне захворювання невідомого походження підтвердили в Центральній міській лікарні Ренійської міськради.

Як повідомив місцевий сайт "Рені-Одеса", дівчинка – з благополучної сім'ї. У п'ятницю, 22 жовтня, дитина зовні була здорова, а симптоми хвороби проявилися в минулі вихідні. Однак все сталося так швидко, що батьки не встигли звернутися за медичною допомогою. За попередніми даними, дитина померла від пневмонії.

У сім'ї є ще двоє дітей: старші брати дівчинки навчаються у 10 і 11-му класах.

Раніше в Одесі трапився серйозний інцидент в Преображенському парку – 5-річна дівчинка каталася на дитячій гірці й залишилася без частини пальця. Після інциденту правоохоронці розпочали перевірку.