Маша Єфросиніна і Михайло Лабковський погооворили про невинність / скрін відео

Відомий психолог Михайло Лабковський стверджує, що дівчата, які довго зберігають незайманість, просто бояться сексуальних відносин.

Таку думку він висловив в інтерв'ю Маші Єфросиніній у програмі "Питання-відповідь" на її YouTube-каналі.

"Себе бережуть - це вони розповідають комусь, а в реальному житті - це страх", – вважає Лабковський. 

Читайте такожПерший раз: що варто знати і чого не треба робити під час першого сексу (18+)

Психолог каже, що зазвичай це діти (дівчатка, які довго зберігають невинність - УНІАН), які піддавалися насильству з боку батьків або родичів чоловічої статі. Тому дівчата, які зберігають невинність, бояться сексуальних відносин як насильства.

"Фобія певна - страх сексу. 20 років це перебір, це вона перезріла. Мені в роботі траплялися і 30-ці невинні, але не тому, що вони там "бережуть себе для когось". Ні. Причина невинності - страх перед сексом, перед відносинами з чоловіками. В основному, це діти, які піддавалися насильству батьків або інших родичів чоловічої статі", – зазначив Лабковський.

Також Лабковський зазначив, що є такі дівчата, які спеціально не займаються сексом, оскільки хочуть "продати" свою невинність, але це одиниці і він назвав їх "міськими божевільними".

"Багато хто так може заробити вперше. В Америці в 60-х роках продавали так. Одного разу виставили "чашку кави" за 10 тисяч доларів і її купили, а другу виставили – вже не купили", – сказав Лабковський найімовірніше маючи на увазі невинність дівчат.

Раніше УНІАН писав, що в британських клініках Англії та Уельсу заборонять проводити "середньовічні" тести на невинність і операції по її відновленню.

Довідка УНІАН. Михайло Лабковський - російський психолог, письменник, телеведучий і юрист. Його визнали найбільш впізнаваним психологом Росії з доходом 130 мільйонів рублів на рік (майже 50 мільйонів гривень) за версією журналу Forbes. Написав книгу-бестселер під назвою "Хочу і буду. Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливим" в 2017 році.

Вас також можуть зацікавити новини