Дональд Трамп / фото REUTERS

Президент США Дональд Трамп після одужання від коронавірусу назвав свій діагноз "благословенням від Бога". Напередодні лікар президента повідомив, що у крові Трампа виявлені антитіла до COVID-19.

На честь свого одужання Трамп 8 жовтня записав нове відеозвернення до американців та поділився ним на своїй сторінці у Твітері

"Я думаю, що це було благословення від Бога, що я зловив його (коронавірус – ред.). Це було замаскованим благословенням", – зізнався президент США.

Читайте такожТрамп пообіцяв американцям таке ж лікування від коронавірусу, як було у нього (відео)

Після виписки з військово-медичного госпіталю Трамп вирішив не дотримуватися самоізоляції. Він повернувся до роботи у своєму Овальному кабінеті у Білому домі. За перший робочий день президент США провів декілька інформаційних брифінгів. 

Президент США розповів, що вже провів брифінг через ураган Дельта, а також зустрівся з губернаторами Техасу та Луїзіани. Він закликав жителів цих штатів прислухатися до вказівок місцевої влади, щоб бути готовими до удару стихії.

Коронавірус у Трампа: що відомо

  • 2 жовтня Трамп заявив, що разом із дружиною Меланією підхопив коронавірус
  • Згодом подружжя госпіталізували до військово-медичного госпіталю.
  • Під час лікування від COVID-19 Трамп залишався на зв'язку та інформував про перебіг хвороби на офіційній сторінці у Твітері.
  • Лікарі розказали, що лікують Трампа стероїдами. А стан президента то поліпшується, то погіршується.