Відповідь на це питання, здавалося б, очевидна: через те, що "Супутник V" - найкраща вакцина у світі за кількістю хворих, всім хочеться мати таку вакцину, щоб весь світ був шокованим, і якщо з тією вакциною упокій, то так щоб обов'язково вигукнути перед смертю: "Прошу вважати мене невакцинованим!". Ось тільки чи зуміли європейці зі своїм примітивним рівнем фармакологічного господарства як слід скопіювати безцінний оригінал російського варива? Звичайно, ні, і цьому є причина, про яку не заведено поширюватися, - а слід було б! Або не слід було б.

Днями російське телебачення розповідало про щасливе і багате життя російських людей в "червоній зоні", зокрема, про повчальну історію сім'ї тренера з вільної боротьби зі Старого Оскола. Сколидило осередок суспільства ону віяння заморське, та так тяжко, що хоч з пірком та на кладовищі, проте ж якщо вакциновані "Супутником" члени сім'ї перехворіли легко і весело, під цукерки, бублики та вентиляцію штучну, то сам тренер виявився затятим антиваксом, а тому ледь не вийшов з ковідника вперед лаптями, після чого потім ще два місяці вчився дихати через трубочку. І був би з цієї історії черговий добрим молодцям урок, якби хтось не злив в поганий інтернет закадрову зйомку програми, з якої випливає, що якраз нещасливий тренер - то і був щеплений "Супутником" в цій родині.

Виправдовуючись за незрозумілий, на перший погляд, наклеп на тренера-смертника, російські журналісти натякнули, що зробили це на вимогу правоохоронних органів. Після цього стало остаточно ясно, що навколо "супутника" ведеться розгнуздана гра заокеанських розвідок. Не випадково напередодні скандалу все прогресивне людство розсмішила так звана сенсація: нібито російські шпигуни викрали з Оксфорда формулу вакцини "AstraZeneca", змішали з гівном і палицями і тепер ширяють нею російських людей під виглядом російського народного щеплення "Супутник V".

Відео дня

Провокація була шита білими нитками, нерозумно було навіть порівнювати ганебну "АстраЗенеку" і млявий "Супутник", завдяки якому Росія ось уже кілька тижнів офіційно займає перше місце в світі за смертністю від ковіду. І, проте, спікер російського МЗС Марія Захарова прийшла з цього приводу в незрозумілу лють. "Негайно вибачайтеся, жовтяничні! - кричала Захарова. - Я тримаю руку на червоній кнопці! Почекаємо, твою мать!". Чому ж Марія була так розгнівана? Чи не тому, що Росія звільнила Європу від коричневої чуми?

Росія звільнила Європу від коричневої чуми.

Але справа не тільки в цьому. Відомо, що хоч формула "AstraZeneca", з дуже дивної причини, повністю збігається з формулою "Супутника V", європейці використовують при виготовленні своєї вакцини аденовірус шимпанзе, а російські люди - аденовірус людини. Саме тому жертви "AstraZeneca" поводяться як тварини, а російські люди, причащені "Супутником", навпаки, сповнюються величезної духовності, млявості, починають помічати в собі тягу до спортивних єдиноборств, як той тренер з вільної боротьби зі Старого Оскола. Красномовна деталь! Чи потрібно називати ім'я людини, яка пожертвувала своїми аденовірусами на благо Батьківщини, як він жертвував ними завжди? Звичайно, не потрібно - зрозуміло, це Володимир Володимирович Путін.

У світлі нововідкритих обставин нікого вже не дивує той факт, що навколо Путіна всі хворіють і вмирають, один він тільки кашляє. "Путін зазначив, що його роботу в поїздках забезпечують понад 100 осіб... нещодавно заразилися коронавірусом, - радісно повідомляє російська преса. - Президент зазначив, що теж міг захворіти COVID-19, але цього не сталося через захист, який забезпечило наше щеплення, вакцина "Супутник V". Нерозумно було б сумніватися в тому, що до забезпечення життєдіяльності Путіна підпустили б невакцинованих співробітників - і ось вони захворіли, а він ні, захистив таки рідний аденовірус! Таким чином, навіть коли вся Росія захворіє і помре, Путін буде жвавіше всіх живих, і це дуже, дуже правильно.

Беручи до уваги всі ці наукові факти, неважко зрозуміти, навіщо ЦРУ, яке стоїть за "AstraZeneca", знадобилося викрадати формулу "Супутника V", якщо воно все одно було не в змозі нормально її скопіювати. Насправді ЦРУ і не потрібна була сама вакцина - воно абсолютно очевидно полювало за зразками стовбурових аденовірусів Володимира Володимировича Путіна, щоб клонувати з них, нарешті, гідних лідерів для США і держави Західної Європи - такого як Путін! Яке ж було здивування буржуазних вчених, коли на виході з російської пробірки у них вийшло старе лисе шимпанзе в кімоно. Ну і ще гівно і палиці, звичайно, куди ж російському світу без цього.

Путін знову всіх переграв.

Василь Рибніков