Яблука і арахісове масло дають дивно приємний смак разом \ УНІАН

Необхідність довгий час сидіти взаперті призводить до набору зайвої ваги. Але замість того, щоб налягати на фастфуд, можна зосередитися на більш корисних для талії альтернативах.

Читайте такожСхуднення і не тільки: названо кілька корисних властивостей води з лимоном

Горіхи. Так горіхи, мигдаль, волоські горіхи, кешью і арахіс, володіють великою поживною цінністю. Вони зменшують ризик хвороб серця і багатьох інших недуг. Дослідження показують, що горіхи сприяють втраті ваги, якщо вживати їх помірно, пише medikforum з посиланням на The Health Site.

Відео дня

Грецький йогурт. Чудовий поживний продукт, що містить велику кількість цінних для здоров'я речовин. Крім того, що в йогурті багато кальцію і калію, він ще багатий білком, що сприяє втраті ваги. Прекрасний варіант вечері.

Шматочки яблука з арахісовим маслом. Яблука і арахісове масло дають приємний смак разом. Крім того, в яблуках багато харчових волокон і поліфенольних антиоксидантів, що прискорюють втрату ваги. Вони корисні для здоров'я кишечника і для зниження ризику хвороб серця. Арахісове масло, яке не містить цукру,  теж зміцнює роботу серця і допомагає схуднути. В одній столовій ложці масла менше 200 калорій.

Сир з насінням. На перший погляд, поєднання здається не дуже приємним на смак, але варто спробувати це блюдо. Для більшої оригінальності, додайте в нього кориці. Ця комбінація корисна для здоров'я та схуднення через високий рівень білка. Нарешті, сир з насінням і корицею насичує, уберігаючи від голодних спазмів і переїдання.

Темний шоколад і мигдаль. Темний шоколад і мигдаль забезпечують багатий насичуючий смак, це дієтичні ласощі. У темному шоколаді багато флавоноїдів, що знижують артеріальний тиск і зменшують ризик хвороб серця. Мигдаль містить мононенасичені жири, він надає позитивний ефект на контроль рівня цукру в крові. Дослідження показують, що горіхи зменшують апетит і допомагають худнути.

Шматочки огірка і яйця вкруту. В шматочках огірка 80% води, що сприяє схудненню. А також кукурбитацин Е - компонент, що захищає від раку. А яйця - один із найздоровіших і дієтичних продуктів, які тільки можна знайти. У них повно білка, вітамінів К2 і В12. Яйця насичують і скорочують кількість добових калорій.