У США від коронавірусу помер ще один антивакцинатор / фото УНІАН

У США від коронавірусу помер колишній офіцер ЦРУ Роберт Девід Стіл, який стверджував, що COVID-19 це нібито обман.

Антивакцинатор був госпіталізований з симптомами COVID-19 на початку цього місяця, повідомляє Vice. Проте до останнього заперечував існування коронавірусу та поширював теорії змови проти вакцини.

"Я не буду вакцинуватися, хоча у мене позитивний тест на те, що вони називають сьогодні COVID, але річ у тому, що мої легені не функціонують... Ми ніколи не будемо однаковими, тому що тепер ми знаємо, що нам усім брехали про все... Я сьогодні живий, тому що у мене була мережа, яка відправила мене в хорошу лікарню у Флориді", - написав Стіл у своєму останньому дописі в блозі 17 серпня.

Відео дня

Видання також зазначає, що Стіл заявляв, що він є першою людиною, яка назвала COVID-19 обманом.

Читайте такожПорівнював вакцинацію з нацизмом: радіоведучий-"антивакс" помер від коронавірусу

Смерть Стіла підтвердив його друг і однодумець по конспірології Марк Тассі. За його словами, лікарі перешкоджали Стілу використовувати таблетки гідроксихлорохіну. Він стверджував, що Стіла змусили підключитися до штучної вентиляції легенів, оскільки "вони" хотіли, щоб Флорида і її губернатор виглядали погано. "Роберт помер, і все це дуже підозріло", - сказав Тассі.

Як пише Vice, Стіл їздив по США й поширював теорії змови про COVID-19, фальсифікацію виборів та неминуче повернення колишнього президента Дональда Трампа на посаду. Також він мав глибоко антисемітські погляди, закликаючи, зокрема, саджати до в'язниці всіх євреїв, які недостатньо "лояльні до Республіки".

Роберт Девід Стіл / фото phibetaiota.net

Вас також можуть зацікавити новини