У Чернігові після бійки з поліцейським загинув місцевий житель / фото УНІАН

У Чернігові вчора в результаті бійки з поліцейським загинув місцевий житель.

Про це повідомили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області.

Згідно з повідомленням, захищаючись від групи п'яних чоловіків, які переслідували його, поліцейський спецпідрозділу ГУНП в Чернігівській області застосував фізичну силу.

Відео дня

Читайте такожУ Львові "любителі російської попси" побили українців: соцмережі не замовкають
Міліціонер повертався після служби і був у цивільному одязі. Інцидент стався в продовольчому магазині. Увагу поліцейського привернула галаслива компанія чоловіків, які вчиняли хуліганські дії, нецензурно лаялися, розпивали спиртні напої і розбили пляшку у торговому залі. Поліцейський зробив зауваження. Нетверезі громадяни агресивно відреагували на його звернення, стали переслідувати і намагалися затіяти бійку, погрожуючи йому розправою.

Сталося зіткнення, в результаті якого двоє чоловіків пішли, а третій впав на асфальт і залишився лежати. Поліцейський викликав швидку допомогу. На місці лікарі констатували смерть потерпілого.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Матеріали кримінального провадження спрямовані в Чернігівську місцеву прокуратуру, де в подальшому визначать підслідність провадження під управлінням СБУ в Чернігівській області.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі конфлікт між двома студентами переріс у бійку, яка завершилася смертельним ножовим пораненням.