Величезне дерево пошкодило дах житлового будинку в Дніпрі / фото Інформатор

У Дніпрі на проспекті Свободи сильний вітер повалив величезне дерево прямо на дах житлового будинку. Під час падіння стовбур зірвав лінії електропередач, у результаті чого мешканці кількох будинків залишилися без світла.

Про це повідомляє Інформатор.

Читайте такожУ Києві від удару блискавки загорівся будинок - ЗМІ (фото)

Відео дня

«Мешканця будинку зачепило гілками, подряпало руку і трохи обличчя. Все обійшлося, слава Богу. Ми за це дерево писали багато разів як депутатам, так і в райвиконком. Вони всі годували "завтраками", три рази обіцяли комісію надіслати, але в кінці кінців так ніхто і не приїхав. Я ще вчора йшла і говорила жінці, що якщо почнеться ураган — дерево знесе. І тільки зайшла у двір, як воно впало. Ось тепер-то комісії явно немає сенсу їхати сюди», — обурено прокоментувала Валентина Михайлівна, яка мешкає в сусідньому будинку.

Стовбур зірвав лінію електропередач / фото Інформатор

Господарі кажуть, що недавно затіяли ремонт будинку, тепер буде привід зайнятися дахом.

Наслідки шквального вітру почали ліквідували рятувальники ДСНС, пізніше до них приєдналися ремонтники ДТЕК. Роботи тривали до двох годин ночі і з сьогоднішнього ранку знову продовжилися. Електрики відновлюють лінію електропередач і ставлять на місце стовпи. Обіцяють до вечора усунути всі неполадки і нарешті повернути світло в будинки місцевих мешканців.

ДТЕК працює на місці відучора / фото Інформатор