Перевернулася фура заблокувала 4полосы / фото: Serhii Merchuk

У Рівненській області через п’яного водія перекинулася вантажівка, внаслідок чого автодорога «Київ-Чоп» виявилася повністю заблокованою для руху транспорту.

Як повідомила кореспонденту УНІАН речниця патрульної поліції Рівненської області Оксана Юрченко, дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік обласного центру біля села Колоденка Рівненського району.

Читайте такожУ крові винуватця резонансної ДТП в Одесі виявили алкоголь - соцмережі

Відео дня

«Унаслідок перекидання вантажівки з причепом було заблоковано чотири смуги на трасі міжнародного значення «Київ-Чоп». За приблизними підрахунками, черги від місця скоєння ДТП сягнули 3 кілометрів у обидва боки», - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що водій вантажівки порушив правила обгону. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. В результаті проведення тесту у нього виявлено 2,64 проміле.

Патрульні склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 та ст. 124 КУпАП України. Сукупна відповідальність, передбачена санкцією статей, передбачає накладення штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

фото: Serhii Merchuk

На місці події проводяться рятувальні роботи.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС України у Рівненській області, наразі до надання допомоги залучено 6 одиниць спецтехніки ДСНС та 22 рятувальника.

Як повідомляв УНІАН, п'яний син мера Прилук зніс електроопору і залишив городян без світла.