У Вінницькій області в колонії в ході конфлікту ув'язнений убив співкамерника / flickr.com/Jérémy LARROQUE

У Державній установі «Вінницька установа виконання покарань (№1)» в ході конфлікту ув’язнений наніс смертельні удари співкамернику.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області, в ніч з 14 на 15 січня в одній із камер установи між двома ув'язненими виник конфлікт.

«32-річний в'язень наніс смертельні удари 29-річному співкамернику. Труп виявив інший ув'язнений, про що повідомив адміністрацію установи», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Лівобережного відділу поліції Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

Читайте такожПоліція піймала засудженого, який сьогодні втік із колонії на Херсонщині (відео)

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що на даний час у кримінальному провадженні проводяться допити свідків, виконуються інші слідчі дії, спрямовані на швидке, повне та неупереджене дослідження обставин події.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі Вінницької місцевої прокуратури.

Раніше в одеській в'язниці та СІЗО в один день повісилися двоє ув'язнених.