Існує загроза перекидання вогню на сусідню будівлю \ ДСНС

У Деснянському районі Києва рятувальники продовжують ліквідацію пожежі, що виникла близько опівдня в чотирьохповерховій складській будівлі ТОВ «Адоніс Проект» на вул. Червоноткацькiй, 69.

Читайте такожУ Києві сталася масштабна пожежа складського приміщення (фото, відео)

Як йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, станом на 20.00 площа пожежi становить близько 10,5 тис. кв м з загальної площі приміщення складу у 30 тис. кв м, і вже існує загроза перекидання вогню на сусідню будівлю.

"По прибуттю на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі вже досягла великих обсягiв, адже через велику завантаженість приміщень горючими матеріалами та відсутністю протипожежних перегородок вогонь швидко поширювався. На території об'єкту відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання, тому, аби забезпечити пожежні автоцистерни водою, вогнеборцям доводилося прокладати магістральні лінії великої протяжності, але навіть і в тих пожежних гідрантах тиск недостатній для ефективної ліквідації пожежі, також проводиться і підвоз води до місця пожежі", - розповіли в ДСНС.

До гасіння пожежі долучилися рятувальники ДСНС Київської області, на місці події працює вже 35 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 137 чоловік особового складу. Координацiю гасiння пожежi здiйснює начальник Головного управлiння ДСНС у Києві Андрiй Ватолiн.

Попередньо жертв та постраждалих немає.

Як повідомляв УНІАН, пожежа сталася сьогодні близько опівдня у складській будівлі, де зберігаються електроінструменти, пластик та картон.