Під Києвом 17-річний юнак намагався вбити пательнею свою сестру / Національна поліція Київської області

У селі калинівка на Київщині 17-річний юнак намагався вбити свою 12-річну сестру. Дівчинку госпіталізовано, зловмисника затримали правоохоронці.

Читайте такожУ Росії 80-річну бабусю підозрюють у розчленуванні квартиранта з України

Відео дня

Зазначається, що повідомлення про зникнення 12-річної доньки надійшло до поліції Київщини від жительки смт. Макарів.

Вночі працівники Макарівського відділення поліції знайшли ледь живу дівчину в одній лише спідній білизні на території одного з товариств села Калинівка. Сліди волочіння привели поліцейських до господарського вагончика.  

Національна поліція Київської області

«Поліція встановила, що 17-річний юнак разом зі своєю меншою сестрою прийшов до свого тимчасового помешкання – вагончика, розташованого в с. Калинівка по гроші, щоб придбати оковитої. Там хлопець накинувся на дівчинку, почав щосили бити руками і пательнею по голові, доки бідолашна знепритомніла», - зазначається у повідомленні.

Після цього зловмисник, аби відвести від себе підозру витягнув безпритомну та напівоголену дівчину на вулицю і заховав її за туалетом.

12-річну потерпілу госпіталізували. Лікарі діагностували у неї травму голови, забої кінцівок, тулуба, множинні колото-різані рани та гематоми на обличчі,  садна на шиї, загальне переохолодження.

Зловмисника затримали на місці. Поліція встановлює всі обставини злочину.

За фактом замаху на умисне вбивство дитини відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Міру  запобіжного заходу на час  досудового розслідування йому обере суд.