Мотоцикл отримав серйозні пошкодження / фото "Інформатор"

У понеділок, 25 березня, близько 21:00 у Києві на проспекті Лобановського, 76 сталася аварія за участю мотоцикла і автомобіля Opel Vectra, після якої водій легковика втік.

Про це повідомляє «Інформатор».

Читайте такожУ Польщі автомобіль влетів у групу пішоходів: загинули три українці

Відео дня

За попередніми даними, хлопець за кермом мотоцикла Honda рухався проспектом Лобановського в третій смузі руху в бік вулиці Кайсарова. Водій Opel Vectra їхав в той самий бік у другій смузі. Чоловік за кермом Opel хотів повернути ліворуч через подвійну суцільну на Донський провулок. Він не помітив мотоцикліста в третій смузі і збив його. Після аварії водій легковика доїхав до пішохідного переходу, вийшов із машини і зник у ньому.

Фото "Інформатор"

У результаті аварії хлопець за кермом мотоцикла отримав закриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до найближчої лікарні. Мотоцикл отримав серйозні пошкодження.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, «швидка» та слідчо-оперативна група. Деталі та винуватця ДТП встановить слідство.

Фото "Інформатор"

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області нетверезий водій автомобіля збив 5-річного велосипедиста і зник з місця злочину.