Тіло чоловіка буде направлене на проведення експертизи з метою встановлення причини смерті / Фото УНІАН

В Миколаєві, вчора, 26 березня, чоловік раптово помер після застосування до нього патрульними поліцейськими спецзасобів.

За повідомленням відділу комунікації поліції Миколаївської області, подія сталася близько 22:00 години у житловому кварталі по вулиці Карпенка в Заводському районі міста.

Свідки розповіли, що невідомий оголений чоловік чіплявся до подружжя, зачіпав жінку, вдарив чоловіка. Після чого втік дворами багатоповерхівок.

Відео дня

Читайте такожУ Вінницькій області внаслідок ДТП автівку розірвало навпіл

"Поліцейські почали пошуки та невдовзі побачили чоловіка, оголеного по пояс, який вчиняв хуліганські дії, та було очевидно, що він знаходиться в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Під час спроби поліцейських наблизитись до чоловіка, він почав тікати, здійснював непокору та став кидатися на правоохоронців і вчиняти опір. Поліцейськими були застосовані спецзасоби газовий балон та кайданки", - йдеться у повідомленні.

Через кілька хвилин правоохоронці помітили, що чоловікові стало погано.

Патрульні зняли спецзасіб та почали надавати першу невідкладну допомогу, та одразу викликали карету швидкої допомоги. За кілька хвилин до місця події прибули медики, які проводили реанімаційні заходи, але врятувати життя чоловіка не вдалося.

На місці працює слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини події та особа померлого. Тіло чоловіка буде направлене на проведення експертизи з метою встановлення причини смерті. Після з’ясування всіх обставин, буде надано правову кваліфікацію події.

Як повідомляв УНІАН, поліція затримала підозрюваних у зухвалому пограбуванні ювелірного магазину в Борисполі.