В Ужгороді на вокзали залишили сумку з боєприпасами / Фото Нацполиции в Закарпатській області

Співробітники Ужгородського відділку поліції розпочали розслідування за фактом виявлення боєприпасів у сумці, залишеній на залізничному вокзалі в обласному центрі.

Читайте такожУ Києві поліція знайшла гранату в салоні автомобіля з іноземною реєстрацією

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Відео дня

Як йдеться у повідомленні, сьогодні, 31 березня, близько 01:00 ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілого пакунку на залізничному вокзалі в Ужгороді.

«На місце події прибули поліція, вибухотехніки, рятувальники та медики. Правоохоронці евакуювали громадян, обстежили дану територію та виявили вказану сумку», - додали у відділі комунікації.

За даними поліції, вміст сумки оглянули, у пакунку виявили побутові речі та три предмети, схожі на гранати.

У поліції додали, що особу власника сумки встановили. Ним виявився 30-річний житель Черкас. Чоловіка розшукали та доставили до відділку поліції для з’ясування обставин.

«За фактом незаконного поводження з бойовими припасами розпочате слідство за статтею 263 Кримінального кодексу України. Речові докази вилучили та направили на експертизу», - додали у відділі комунікації.

Як повідомляв УНІАН, раніше в центрі Запоріжжя затримали трьох торговців зброєю із зони ООС.