Правоохоронці затримали 35-річного киянина, який завдав чоловікові смертельного удару під час конфлікту в супермаркеті в Оболонському районі.

Як повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, інцидент стався на початку квітня в торговельному центрі на вул. Калнишевського.

Відео дня

"Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого)", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, підозрюваний під час раптово виниклого конфлікту з одним з відвідувачів наніс останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та знепритомнів. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер.

Читайте такожВбив ударом у голову: у поліції розповіли про смертельну НП у супермаркеті Києва (відео)

Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався від правоохоронних органів понад 20 днів.

Під час обшуків у затриманого вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.

Наразі готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, інцидент стався на початку квітня в магазині "Сільпо" в Оболонському районі столиці. Підозрюваний під час раптового конфлікту з одним з відвідувачів завдав йому удару в голову, від якого чоловік впав на підлогу та знепритомнів. В результаті потерпілий отримав тяжкі травми й наступного дня помер.