В Одесі поліція перевіряє повідомлення про замінування декількох об'єктів / фото УНІАН

В Одесі поліція перевіряє повідомлення про мінування автовокзалу, аеропорту і будівлі обласної державної адміністрації.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, п'ять анонімних повідомлень надійшли на спецлінію «102» один за одним близько 13.00.

Зокрема, анонім повідомив про мінування автовокзалу і чотирьох адміністративних будівель у Приморському районі міста. У їх числі - один із судів.

Відео дня

Приблизно на годину раніше надійшло повідомлення про мінування чотирьох готелів у Приморському районі. Ще одне повідомлення надійшло близько 14.00.

Читайте такожУ Києві "замінували" усі пологові будинки, навчальні заклади, низку ТЦ та супермаркетів

«Правоохоронці перевіряють інформацію про мінування ще чотирьох будинків в Приморському і Київському районах, а також міжнародного аеропорту «Одеса», - повідомили в главку, додавши, що третя інформація - про мінування ще п'яти будівель - надійшла о 14.15.

За даними прес-секретаря Одеської обласної ради Ольги Левчук, у числі вищеназваних об'єктів - адміністративна будівля облради на проспекті Шевченка, в якій також розташовано Одеську обласну державну адміністрацію.

З усіх об'єктів евакуюють людей. На місцях працюють слідчо-оперативні групи, фахівці вибухотехнічного управління, кінологи і ДСНС.

Раніше УНІАН повідомляв, що поліція перевіряє інформацію про замінування всіх дитячих садів у Києві.